Bimedical

Menu

We zijn nogal fan van ambachtelijke, lokale lekkernijen. Liefst halen we onze ingrediënten direct bij boeren en makers in de buurt. Onze koffie wordt gebrand in de bajes in de buurt en je vindt bij ons lokale bieren op tap. Ons brood en banket wordt versgebakken door topbakker Lex Brakenhoff en ons vlees halen we ’t liefst van biologische boeren verderop, zoals BeKa vlees in Westzaan.

Zo krijg je niet alleen écht goeie smaken bij elkaar, maar zo kunnen de makers en wij elkaar ook inspireren. We brouwen onze eigen bieren samen met bevriende brouwers. Ambachtelijke makers komen naar ons toe om hun nieuwste smaken samen uit te proberen in nieuwe gerechten. Dat lokale vakmanschap in combinatie met de zin om samen creatief aan het werk te zijn is de basis voor onze menukaart.

Natuurlijk kun je je door onze chef te laten verrassen! Maar nieuwsgierige aagjes nemen vast een kijkje in de keuken door hieronder de menukaarten te bekijken. Zoals je ziet, zijn we fan van verse vis in onze haven en lokaal vlees, maar ook van vega(n) gerechten vol groenten!

We werken met een hecht netwerk van (lokale), ambachtelijke makers