Bimedical

Events

6, 7, 8 OKTOBER

DE VOORPROEVERS

Zin om je te laten verrassen door nieuwe smaken van het seizoen? Tijdens ‘De Voorproevers’ verrast Chef Syl je met een bijzonder drie gangen diner van onze gloedjenieuwe kaart. Welke bijzondere ingrediënten uit de streek heeft hij dit keer gekozen? Welke smaken komen dit seizoen het best tot hun recht? Vooraf geef je op of je vega(n) of vis/vlees wilt. Op de avond zelf laat je je verrassen door de smaken, texturen en verhalen over wat voor lekkers er nu vers genoten kan worden. Als je wilt drink je er een arrangement van wijnen en (lokale) bieren bij die passen bij de gerechten. En dat voor een best fijn proevig prijsje: 32,50 voor drie gangen, excl. dranken. Hoe vaker je meedoet, hoe meer je de seizoenen in de Zaanstreek voorbij ziet trekken 🙂

15 oktober

#DOESWILD | De Wildpremiere

Wij denken: áls je dan vlees eet, laat het dan duurzaam en verrukkelijk vlees zijn. Zo zijn we fan geworden van wild: de smaak van goed bereid vlees van dieren die volop in de natuur leefden. Dat proef je. En we hebben de mazzel dat onze chefkok Syl al jarenlang een echte wild expert is! Wil jij proeven hoe fantastisch wild kan zijn? Kom dan dineren op onze #Doeswild premiere op 15 oktober. Dan serveren we drie bijzondere gangen wildgerechten (37,50 excl. dranken), als je zin hebt met bijpassende wijnen of bieren erbij. Doe’s wild!

23 OKTOBER

OPENING WILDSEIZOEN

Wij denken: áls je dan vlees eet, laat het dan duurzaam en verrukkelijk vlees zijn. Zo zijn we fan geworden van wild: de smaak van goed bereid vlees van dieren die volop in de natuur leefden. Dat proef je. En we hebben de mazzel dat onze chefkok Syl al jarenlang een echte wild expert is! Wil jij proeven hoe fantastisch wild kan zijn? Op 23 oktober in de middag komt onze jager langs, van wie je alles kunt leren over wild. En voor de avond kun je je plekje reserveren voor het wilddiner. Dan serveren we drie bijzondere gangen wildgerechten (37,50 excl. dranken), als je zin hebt met bijpassende wijnen of bieren erbij. Doe’s wild!

28 OKTOBER

SURINAM BASH | De Waterraaf x SuriMAM

Jachthaven Nauerna is een plek vol verhalen. Toen chef Syl op een dag Martha zag aanmeren, herkende hij haar gelijk: dat is één van de SuriMAMs! Martha, Aretha en Moreen zijn door hun moeder grootgebracht met de verrukkelijke Surinaamse keuken en zijn in haar voetsporen getreden. Samen schreven ze een reeks Surinaamse kookboeken die inmiddels in menig Hollandse huiskamer pronkt. Want hoe rijk en lekker is de Surinaamse keuken wel niet, met haar pom en roti, pindasoep met tom tom, bakkeljauw en gemberbier? Op 28 oktober vieren we Surinaamse smaken: de Waterraaf koks koken met de recepten van SuriMAM (32,50 p.p., excl. dranken), terwijl Martha, Aretha en Moreen verhalen vertellen die bij de smaken passen. So so lobi!

3, 4, 5 NOVEMBER

DE VOORPROEVERS

Zin om je te laten verrassen door nieuwe smaken van het seizoen? Tijdens ‘De Voorproevers’ verrast Chef Syl je met een bijzonder drie gangen diner van onze gloedjenieuwe kaart. Welke bijzondere ingrediënten uit de streek heeft hij dit keer gekozen? Welke smaken komen dit seizoen het best tot hun recht? Vooraf geef je op of je vega(n) of vis/vlees wilt. Op de avond zelf laat je je verrassen door de smaken, texturen en verhalen over wat voor lekkers er nu vers genoten kan worden. Als je wilt drink je er een arrangement van wijnen en (lokale) bieren bij die passen bij de gerechten. En dat voor een best fijn proevig prijsje: 32,50 voor drie gangen, excl. dranken. Hoe vaker je meedoet, hoe meer je de seizoenen in de Zaanstreek voorbij ziet trekken 🙂

1, 2, 3 DECEMBER

DE VOORPROEVERS

Zin om je te laten verrassen door nieuwe smaken van het seizoen? Tijdens ‘De Voorproevers’ verrast Chef Syl je met een bijzonder drie gangen diner van onze gloedjenieuwe kaart. Welke bijzondere ingrediënten uit de streek heeft hij dit keer gekozen? Welke smaken komen dit seizoen het best tot hun recht? Vooraf geef je op of je vega(n) of vis/vlees wilt. Op de avond zelf laat je je verrassen door de smaken, texturen en verhalen over wat voor lekkers er nu vers genoten kan worden. Als je wilt drink je er een arrangement van wijnen en (lokale) bieren bij die passen bij de gerechten. En dat voor een best fijn proevig prijsje: 32,50 voor drie gangen, excl. dranken. Hoe vaker je meedoet, hoe meer je de seizoenen in de Zaanstreek voorbij ziet trekken 🙂